Entry Owner Affies
Sorry!!!
Thursday, 19 May 2011 // 0 comments

Salam,u all tgh wat pew??Huhuhu...Pertama sekali,saya nak ucap bebanyak minta maaf sebab dah lama tak update blog ni,mungkin korang tertunggu-tunggu saya or what...he3....Maafkan saya eh...Apa??Tak nak maafkan??Takpelah kalau camtu pon,saya tak kan berblogging lagi...Itu baru betoll,wahai pengikut2 ku yg setia...ha3..Terlebih sudah...........Korang miss tak saya??Tak miss langsong??Takpelah korang camtu....Miss saya??tu baru betoll.....Saya miss u all jugak...Dah lama dah tak dengar khabar or cerita2 hot dari korang semua....Korang ada cerita hot tak sepanjang saya tak berblogging ni??Kalau korang ada cerita hot yg hendak diceritakan komen kat sini eh....Kalau korang takde cerita hot untuk diceritakan,korang kena promote blog saya ni supaya kwn2 korang follow...(sedap suruh org buat)he3..gurau jer...Jangan ambil hati....Saya janji akan selalu buka blog saya ni kecualinpada hari peperiksaan dan nak dekat UPSR.....Jgn lah merajok....Mcm tu lah....
Ok,nak stop berblogging dah untuk hari ni...Kita jumpa pada entry akan datang yer....Sayang u all...

« OLDNEW »