Entry Owner Affies
Blog Jejariruncing menjadi inspirasi
Friday, 3 June 2011 // 0 comments

Salam,korang mesti tahu kan blog 'Jejariruncing'.......Bagi yang tak tahu tu buat-buat tahu lah yer...Hehehe....
Blog 'Jejariruncing' tu banyak bagi saya inspirasi untuk tulis entry-entry kat blog ni.....Thanks to Kak Elia ataupun nama sebenarnya Aimie Harmelia....Tahniah kepada Kak Elia juga kerana telah melangsungkan majlis pertunangannya bersama Khairul Fahmi Che Mat(Apex).......(sorry lambat wish).....Semoga bahagia selalu...
Apa-apapon,blog Kak Elia tu memang cantekk gilerr.....Tu baru jer style blog dier,korang tak baca lagi entry dier....Kalau korang baca entry dier,korang pasti ada perasaan sedih,suka,lucu pon ada.....
Memang best siot lah blog Kak Elia tu......Kak Elia memang bertuah lah kerana mempunyai kekasih eh,tersilap tunang yang baik hati mcm Apex tu.....hehehe.....Kak Elia tetap inspirasi ku......Blog Kak Elia inspirasi Blog saya....hehehe.....

Ni ada gambar-gambar yg saya edit untuk Kak Elia n Apex....Hope korang suka....Hope Kak Elia n Apex suka gak...hehehe



Amacam cantik tak??Hehehe....Simple jer.....

p/s kepada sesiapa yg nak ambil gambar ini sila minta kebenaran saya dahulu......

« OLDNEW »