Entry Owner Affies
Everything about me n you(part 2)
Thursday, 23 June 2011 // 0 comments

Ni sambungan Part 1 yer....Jom baca!!!!(Ni adalah tentang kehidupan seharian saya)

PART 2
Keesokan harinya iaitu selepas habis exam(hari ni),Ya Allah!!!!Kat sekolah tu,I memang sedih gilerr lah....Sebab memang I dah takde harapan untuk dapat 5A.....Memang I sedih gilerr lah....Sorry,I takleh nak bagitahu I dapat apa B kerana I tak bagitahu lagi kepada my mom n my dad.....I don't know what to do.....
I juz redha jer....Nak buat camne bukan rezeki kitakan.....huhu......I tak tahu lah bila nak bagitahu my mom n my dad...Mesti diorang 'marah' kat I......'Takpe,sabar je lah'......hehe....
Markah B.I(paper 1 jer) yg I menurun lah sikit....masa UBB2 I dpt 37/40 tapi sekarang dapat 35/40....huhu....
It's allright asalkan A sudah....hehe.....I nak  bagitahu my mom n my dad nanti apabila dapat buku rekod lah....tak berani lah nak bagitahu....hehe.....takot dier marah nanti kang....habis I...
Hari ni jugak,my dad beli untuk I Happy Prepaid....Yahuuuu!!!!!yeay!!!Alhadulillah.......
Memang syok gilerr lah lepas my dad belikan untuk I......I dah lama dah inginkan Happy Prepaid ni....Mungkin dah 3/4 bulan dah minta with my dad.....
Esok pulak nak pergi ke KLINIK DIDIK(fasa 2) at PCB Resort....I tidor kat situ semalaman......
Masa tu,I dah pergi dah KLINIK DIDIK tapi masa tu Fasa 1...Fasa 2 ni teknik menjawab soalan......Ni bagaikan persediaan awl untuk hadapi UPSR....Bukan saje2 jer pergi kat sana tu.....Baik tak yah pergi kalau pergi saje2 jer....huhu....
I pergi situ kerana ingin menambah ilmu pengetahuan(cewahhhhh)...hehe.....Apa??betoll lah....Pergi ke sana tambah ilmu bukan untuk main jer....Kat sana I akan buat yg terbaik....hehe
Yang penting sekarang ni adalah 5A IN MY HAND!!!!!!!!!!hehe
Malam ni pulak ada game antara Malaysia vs Lubnan....Game untuk Kelayakan Olimpik 2012.....
Yg penting nyer Apek jaga gawang n Apek jadi kapten.....GOMO APEK GOMO!!!!

Ok,all....nak tutup dah ni...nak kemas barang nak bawak esok....hehe....Jumpa hari Ahad ni yer...Salam

« OLDNEW »