Entry Owner Affies
Everything about me n you(part 4)
Thursday, 30 June 2011 // 0 comments

Salam,ni sambongan dari part 3......Jom ita enjoy!!!!!hehe

Ok,alhamdulillah......Idapat 3A 2B dalam peperiksaan UBB3......Asyik2 3A jer aku dapat.....Bila lah I dapat 5A???Hehe.....I akan usahakan supaya dapat 5A tau.....Yang penting sekali,5A dlm UPSR...UPSR hanya datang sekali sajer dalam hidup kita nier.....I tak kisah kalau tak dapat 5A time UBB biasa nier....Asalkan dapat 5A time UPSR sudah......Cikgu kata,Trier UPSR lagi payah daripada UPSR....Betol ke???Harap2 nanti trier UPSR ni,dapat 5A.....Ibu ada kata 'kalau Along dapat 5A masa trier,memang along hebat dan insyaallah nanti UPSR dapat 5A'....I akan simpan kata2 ibu tu...Love you ibu...
UPSR memang penting kepada semua murid....Sebab itulah,kita semua kena usahakan untuk berjaya....
Tahun ni sekolah I target 70(mungkin) orang dapat 5A nanti UPSR.....Harap2 lah tercapai jua impian sekolahku ini......I love my School.......
Ni ada satu lagi nak bagitahu.......Nanti hari Sabtu(2/7/2011) ada 1 murid,1 sukan,1 Malaysia...
Mula-mula satu Malaysia akan berlari serentak pada pagi tu.......Lepas tu,kat sekolah ada pertandingan Bola Jaring,Bola Sepak dan Futsal.....pertandingan tersebut mewakili setiap rumah....
Harap2 Biru(Lekir) menang......hehe......Mesti letih nanti hari Sabtu ni...huhu
Mm......Kalau menang pertandingan tu dapat hadiah ke???hehe....harap2 dapat lah...
hehe.......sMiLe AlWaYs!!!!hehe

Setakat ni jerlah entry saya pada kali ni.......Jumpa pada entry akan datang yer....Bubye!!!!
Jangan lupa follow blog ni yer....Ajak kawan2 sekali...hehe

« OLDNEW »