Entry Owner Affies
Exam dah habis!!!!
Wednesday, 22 June 2011 // 0 comments

Salam,firstly nak minta maaf sangat2 sbb dah seminggu tak update blogger kesayangan ni...hehe...
I tak update blog kerana minggu ni ada exam.....exam ni penting gilerr lah...(peting sangat ke)...hehe......Mestilah penting exam ni......My mom said kalau I dapat 5A dia nak hadiahkan I sebuah Netbook........Yay!!!!Tapi kalau I tak dapat 5A,I tak dapat papew lah...huhu.....Doakan I supaya dpt 5A yer.....
(Eh,nape keluar daripada topik ni).....hehe....
Sambong balik pada tajuk kita......Harini last exam......Alhamdulillah,boleh jawab exam ngan baik.....
Kertas MT PAPER 2 dah dpt,tapi I cuma dapat 33/40 jer.....huhu....I nak 40/40.....Takpelah nak buat camne kan...Dah nasib kita camtu.....Hehe....Harap2 lah I dpt 5A....Sejak kebelakangan ni,I memang berusaha dgn tekun(cehh,puji diri sendiri...nampak)....bukan nak puji diri sendiri tapi memang itu apa yg my friends n my father said........Betoll,lah tak puji diri sendiri nih.....Tak cayer sudah.......
Kalau peperiksaan saya tak pernah lagi dpt 5A(thn ni)...huhu......I tak kisah,i dapat ke tak dapat 5A dlm peperiksaan biasa.....I cuma nak 5A nanti Peperiksaan UPSR pada bulan 9 nanti.....
Doakan I dapat 5A UPSR yer.......Love you guys.......One more thing,I dapat bukak laptop ni cuma seminggu sekali jer....Hari ni I akan post banyak2 update untuk menggantikan seminggu tak update....
Takpelah,tak menyusahkan pon sbb I memang ada banyak cerita ni untuk dikongsikan bersama u all......
Tu pon kalau korang sudi lah jenguk2 kan blog kesayangan I ni.........Setakat ni,My beloved cousin banyak visit my blog iaitu Puteri Sha-era.......Thanks dear.......Lama gilerr tak jumpa ngan sepupu,saudara mara n all......Sorry yer,I sibuk sangat sejak kebelakangan ni......Kalau ada masa My fmaily akan pergi balik kampong....hehe.......
Bosan lah asyik duk cerita pasal exam ni,jom cerita pasal bola pulak......nak tak??
Tak nak??ok,takpe.....I tak kisah pon sbb ni kan blogger I ikut I lah nak buat apa ngan blog ni......:P
Tapi kan nak cerita pasal apa yer???MMMMMMM(berfikir)...
Haaaaaa,dah dpt idea......Jom kita cerita pasal Safee Sali nak tak???(eh,apasal ni.....dulu asyik cerita pasal TRW,ni tiba2 pasal Safee Sali pulak)....Hehehe....Bukan apa,I takot korang bosan baca entry I ni asyik2 TRW...Lagipon,follower blogger I ni bukannya daripada Kelantan jer....Daripada semua negeri at Malaysia....Like KL,Phg,Terengganu n banyak lagi lah.......Hehe
Sambong kepada tajuk kita iaitu SAFEE SALI.........
Safee Sali ni memang banyak berjasa tau kepada rakyat MALAYSIA.....Kerana dier,kita menang PIALA AFF SUZUKI tahun lepas......Tapi I bukan nyer kata sbb der sorang jer kita menang.....Yer,sbb semua pemain menunjukkan prestasi yg baik.....I tahu,I bukannya nak puji Safee sorang jer....Lebih baik,I puji Apex sbb Apex kan dari Kelantan.....Haha.....Sambong cerita tadi..........Walaupun Safee telah pergi ke Pelita Jaya Fc tapi hati dier tetap untuk Malaysia.....Dulu,lepas tahu Safee akan pergi Indonesia memang I rasa benci gilerr kat Safee.....Tapi,lepas tu I fikir semula.......I kata 'Mm,diakan warganegara Malaysia jugak'.....
Sejak hari tu,I bertambah mnat kepada Safee....Tapi tiada sesiapa boleh gantikan tahap minat saya kepada Ijad........(Nizad)hehe......(tadi kata nak cerita pasal Safee,ni cerita pasal Nizad pulak).....
Haha,.....Nak buat camne,I duk asyik fikir tntg Nizad jer hari2...Nak buat camne??hehe......

I nak tutup sebentar latop dulu.....Jgn risau nanti kita sambung balik cerita pasal Safee_Nizad....haha.....Yerlah,kita cerita pasal diorang berdua yer.....jgn risau....Nanti I cerita banyak lagi...tunggu malam ni yer....Salam

« OLDNEW »