Entry Owner Affies
Kekalahan skuad olimpik!!!!
Tuesday, 14 June 2011 // 0 comments

Salam,seperti yang anda baca pada tajuk,sekarang kita akan membincangkan tentang BOLA lagi......(hehe)...
Nape??Takleh ke i nak buat tajuk pasal bola??Salah??Nape lak??Ikut i lah,ni kan blog i.....haha....
Korang nak tahu tak,Skuad Olimpik pada mulanya kalah kepada Kemboja.....Kemboja 1-0 Malaysia...
Kalau 1-0 ni boleh tahan lah,tapi kekalahan kedua pula!!!Tak boleh tahan ni!!......Korang tahu tak kita kalah berapa??Kita kalah......4-0 kepada Qatar....waaaaaaaa!!!!!!!!!!Mujur bukan KFCM yang menjaga gawang,kalau KFCM entah lah........KFCM takleh menjaga gawang semasa melawan Qatar kerana terlalu letih kerana baru jer habis perlawanan AKHIR PIALA FA...........Maklumlah selepas habis AKHIR PIALA FA,KFCM terus pergi ke Qatar(kot)........Sian gilerr kat dier.......Takpelah,dia pergi ke sana untuk mengharumkan nama Malaysia.....Mengharumkan nama Malaysia ke kalau kalah ngan Qatar???Hehehe.....
Nak buat camne.......Tu adalah takdir Tuhan....Kita hanya mampu berserah kepadaNya dan kita hanya mampu berdoa........Semoga perlawanan seterusnya kita menang,kali ni kita bagi 6-0 lak.....Haha...
Nanti bulan Julai,Malaysia lawan dengan Arsenal,Liverpool dan Chelsea!!!!!Yippea......
Tapi kan 3 Team tu hebat jugak.....Kalau kita menang lawan 3 team tu maknanya kita ni memang Mantappp!!!!Hahaha......
Korang tahu tak??Pemenang PIALA FA tu.....yer lah,Terenggganu.........korang tak tahu lagi ke???
Diorang dapat RM10,000 seorang kerana menang........Wahhhh!!!Banyak tu......Nak buat camne tu mungkin rezeki diorang kot.....Kita sebagai rakyat Kelantan harus lah redha dengan semua ni dan janganlah memaki pemian-pemain TRW...Kerana itu bukan salah mereka......Kesian kat mereka tahu tak....(eh,ubah topik nampak)hehehe.......Tadi kata nak bincang pasal skuad olimpik,ni bincang pasal PIALA FA pulak....
hahaha.........
Setakat ni jerlah entry saya pada kali ni.....Jumpa lagi pada entry akan datang yer...Salam...

P/S kalau ada berita baru atau apa2 saya akan bagitahu....kalau say alama tak update maknanya takde berita lah tu......(Gambar cemrin mata saya,saya upload eosk yer)

« OLDNEW »