Entry Owner Affies
Lama tak update..:)
Friday, 17 June 2011 // 0 comments

Salam,sorry sesangat sebab lama dah tak update blog kesayangan ni..........I tak update sbb buzy ngan study..(ehh,bila pulak rajin study ni)....hehe.......Tak lah buzy mana......Minggu depan kan dah nak Exam UBB3...Harap2 dapat 5A lah.......Doakan I yer........hehe........Walaupun buzy ngan study,bola tetap dihatiku.....(eh,tukar tajuk nampak)....hehe.......Apa??Biarlah I ni kan peminat fanatik Kelate!!!haha.....
I pon tak tahu lah nak tulis apa.....Jom kita cakap asal Bola pulak.....hehe....nape??takleh ke??I don't care......nak cerita jugak.......Jom cerita pasal pemain kelantan lah yer....hehe....Bosan ni......

Pemain Kelantan(Yang diminati)
1.Khairul Fahmi Che Mat(Apex)
2.Norshahrul Idlan Talaha(Mat Yo)
3.Mohd Badhri Radhzi(Piya)
4.Mohd Nizad Ayub(Ijad)

Mm,sape lagi eh pemain Kelantan yg ku minati????mm,,,,,biarlah....tu je kot......
Yang pastinya Ijad tetap ada....Haha............Kepada semua peminat Kelate(cehh)......Korang pergi tak nanti Malaysia vs Mnyammar???Kat SSMIV???Insyaallah I pergi....hehe...Tengok lah dulu.......Kan saya dah kata,walau saya sibuk ngan study,bola tetap dihati.......Tapi dalam hati ni,memang nak SANGAT pergi......
Nak bagi sokongan ni........hehe......
Ok,setakat tu jerlah entry saya pada kali ni,jumpa entry akan datanag yer.....Salam....

P/S seperti yg dijanjikan saya akan upload hari ni jugak yer...

« OLDNEW »