Entry Owner Affies
Everything about me n you(part 1)
Wednesday, 22 June 2011 // 0 comments

Salam,ni nak cerita pasal Me,Myself n You........yer,korang lah....saya akan ceritakan tntg keadaan sekeliling saya dan cerita tntg friends n family.......Yang penting It's all about me,Myself n You.......hehe....Sambong tentang tajuk kita pada hari ni.........


PART 1
Korang nak tahu tak,semasa I exam semua thn 6 exam kat dewan.....Susun mengikut abjad.....I duk kat barisan hujung sekali...Depan I Syaima,dier tu friend rapat lah gak...Belakang I,ada seorang gangster(bukan gangster sangat) lah duduk belakang....memang takot gilerr lah,tapi kuatkan semangat sbb nak buat exam kan.....Tepi I Amir dier tu bukan gangster sangatlah tapoi berkawan ngan gangster.....Sekeliling I semua lelaki gengster kecuali I n Syaima.....
Kitaorang memang takot gilerr lah,tapi Syaima kata 'Nok wak gano,cikgu susun doh ke(Nak buat camne cikgu dah susun)' I pon akur jer lah......sepanjang 3 hari I ngan Syaima duk kat 'Penjara' tu......I n Syaima anggap kan kami tu bagaikan banduan....Haha....That time we're very afraid......Kitaorang lalui ngan hati yg terbuka dan anggap kan ni adalah ujian dari Allah untuk 'test' tahatp keberanian I n Syaima.......
Tadi,masa hbs exam I kata 'Syaima,jom kita enjoy!!!'haha.....Nak buat camne??dah banduan sudah keluar dari penjara kan....Mestilah Happy Go Lucky!!!hehe......I n Syaima ni memang happy giler,sampai ader org kata I n Syaima ni mcm baru jer dpt anak...haha....Korang takleh bayangkan lah...(cehhh)......hehe
Kitaorang bukan lah sampai terlalu over sangat.......Happy gitu2 jer.......
Tapi,kalau korang duk kat tempat I n Syaima mesti korang akan berasa bosan......I asyik duk ckp ngan Syaima jer....Hbs tu nak wat camne,sekeliling kitaorang lelaki belaka.....

Nanti I sambong yer Part 2 esok atau bila2.......Jgn lupa comment yer....Salam....
Bye all!!!!hehe......Love you guys.....Follow jgn tak follow blog ni....

« OLDNEW »