Entry Owner Affies
testing,testing
Thursday, 23 June 2011 // 0 comments

Salam,mesti korang tertanya-tanya kenapa Tajuk I hari ni pelik semacam jer....
Sebenarnyer,nak testing camne nak main blogger guna telefon Blackbery.Lagipon,telefon blackbery ni bukan kepunyaan I tapi kepunyaan my mom.
Telefon I telefon samsung.lagi canggih dari blackbery,haha...gurau jer..
Memang best jugak lah guna telefon blackberyy ni..Nak tambah pengetahuan org katakan...Hehe...Lainkali nak post blog nak guna telefon ni lah...hehe....best gilerrrr
Dah rasa best dah guna blackberryy ni...dulu ingatkan blackberyy ni mcm telefon biasa jer
Tapi ia adalah bukan....memang syokkkkk gilerrrr lah...nanti nak suruh my dad beli telefon
Blackberry la pulak...hehe...dah jatuh hati kepada blackberyy ni....kena kumpul duit dulu baru boleh beli telefon blackberry ni,entah lah berapa tahun baru cukup duit untuk beli telefon ni....
Ok all nak simpan brg jap,nak pergi Klinik Didik esok ni...hehe...
Salam,.......jgn lupa follow tau,hehe

« OLDNEW »