Entry Owner Affies
Blogku!!!
Friday, 1 July 2011 // 0 comments

Salam,untuk pengetahuan u all...........I dah decorate sikit blog ni....Hope korang semua like yer....Hehe....
I dah ubah lah sikit2...Kalau ada yg tak sesuai untuk blog ni,korang bagitahu yer.....
Manusia ni bukan sempurna,Blog pon bukan sempurna gak....hehe.....Betul pe ayat I tu...Memang blog tak sempurna pon,nak proof???Proof nyer adalah,kalau blog ni 'sempurna' nape org asyik duk tukar header,lagu n mcm2 lah...haaaa???nape???Sbb blog ni tak sempurna lah jawapannyer...amacam??
Bijak tak otak I ni???Yer,memang bijak pom.....hehe...perasan jer lebih....hehe....One more,korang dah tengok blog Kak Lyssa????Kalau korang dah tengok,cantik kan blog dier....Bagi yg tak tengok lagi tu,buat2 tengok lah yer...
Kat blog Kak Lyssa ni,semuanyer ada......Kat blog dier lah jugak saya belajar camne nak edit blog...
Kat blog dier ada pelbagai tutorial untuk cara2 nak edit blog biar cantik.....Bukan setakat blog jer cantik tapi tuan empunya blog pom cantik.....Nampak cam single jer kan...tapi,rupa-rupanya dah kawin dah....hehe....
Nampak cam budak kolej lagi....haha.....betullah...korang tak cayer sudah.....
Cuba tengok blog dier untuk mendapat lebih info tentang cara2 nak edit blog biar cantik berseri.....
Kebanyakan blog ni nak cerita pasal ur life....Tapi blog ni dier campur.....Pasal Life dier + cara2 nak edit blog.....
Memang best gilerr,baca blog dier tu....Tapi walaupun sejak seminggu ni saya asyik duk tengok blog dier,tapi blog Kak Elia tetap di hati tau.....Kat blog Kak Elia tu ada 15200 followers(termasok I)
Memang famous gilerr lah Kak Elia ni.....Kak Elia jadi famous gini semenjak pihak media tahu tentang percintaan Kak Elia bersama penjag gawang negara iaitu Khairul Fahmi Che Mat.......
Sejak hari tu lah blog Kak Eia ni dipenuhi oleh fans2 Khairul Fahmi.....
Entry2 Kak Elia pon Gempakkzzz gak.....Cuba bayangkan kalau Kak Elia n Kak Lyssa bergabung camne??
KAK ELIA + KAK LYSSA=Blog yang gempakzzzz......

Kalau diorang bergabung maknanya mesti 1 Malaysia ni jadi follower diorang....Jangan ke 1 Malaysia,mungkin ke 1 Dunia.....amacam????takpe....Org negara asing boleh paham ape yg ditulis oleh Kak Elia n Kak Lyssa.....Diorang boleh translate kepada bahasa diorang....kan ada kat Google Chrome,setiap kali bukak Fb mesti ada camni 'translate'....
Kalau korang nak tengok blog Kak Lyssa boleh lah tekan kat sidebar blog yang ada di tepi ni....
Kat bawah blog Kak Lyssa tu,ada blog Kak Elia...Korang tekan lah gak....Sekarang Kak Lyssa cam dah jadi saingan Kak Elia...haha......Yerlah,sebelom Kak Lyssa buat tutorial ni......Blog Kak Elia yg famous....haha...Jgn marah Kak Lyssa n Kak Elia....Juz Kidding....
Dah lama dah tak baca blog Kak Elia ni,mm.....nak tengok lah...hehe....Jom lah...kita tengok nak tak???
Jgn lupa follow blog Kak Elia,Kak Lyssa n Me tau!!!!!!
Amaran tu...kalau tak follow gak,siap korang.....Habis korang,nanti mayat korang I penyet2 baru tahu...
Haha....Juz kidding.....Jgn ambil serious tetang apa yg I tulis kat blog I ni.......
Semua entry yg I post kat blog I ni,hanya hiburan semata-mata......If I say this is serious,that's mean i'm really serious of that.....
Sekian sahaja entry buat kali ni....Jumpa pada entry akan datang yer....Salam...

                                                                                                                           Sincerely from,

« OLDNEW »