Entry Owner Affies
Malaysia oh Malaysia
Friday, 29 July 2011 // 0 comments

Salam,mesti korang tengok kan bola semalam....Ala,bola Malaysia vs Singapura semalam tu....Kelayakan Piala Dunia tu..Takkan tak tengok kot...Ok lah....Firstly,ingatkan Malaysia akan menang....Tapi sebaliknya yg telah berlaku....Malaysia cuma hendakkan 2 gol jer lagi untuk menang....Tapi nak buat camne bukan rezeki kita kan...Kita hanya perlu terima dengan hati terbuka dan tidak perlu kutuk2 pemain mahupun coach Malaysia...

Apabila tengok bola semalam kan memang kagum gilerr lah sebabb beribu-ribu penyokong Malaysia datang untuk memberi sokongan paduu kepada team Malaysia.....Chaiyokkk lah!!Ada yang sanggup mintak cuti semata-mata nak pergi stadium.....Masa mula-mula bukak tv tu,dah mcm berangan Malaysia akan menang....hehe....Masa minit-minit akir tu mcm dah tiada harapan dah nak menang...Habistu camne minit akhir tu dah seri 1 sama.....Siap pakai baju bola lagi semalam....Ingatkan Malaysia akan menangkan....

Takpe-takpe....Kalah ke menang ke...Malaysia tetap dihati....Takkan lah kalau Malaysia menang jer kita nak support diorang......Takpelah,takkan kita nak menang selalukan....Ada kalanya kita akan kalah dan ada kalanya kita akan menang.....So,kita sebagai rakyat Malaysia seharusnya memberi sokongan yang padu kepada pemain dan kita seharusnya selalu berdoa.....(sejak bila lah aku jadi camni yer)haha...

K,lah......kita lupa jer tentang masa yang lalu...Kita mulakan dengan azam yang baru.....K?
Nik nak off dah ni.....Bubye allzzzz....

« OLDNEW »