Entry Owner Affies
My blog.....
Friday, 15 July 2011 // 0 comments

Salam,seperti mana yang saya janjikan baru-baru ini....Saya kata saya nak bagi link blog saya yg baru kan...
Saya baru jer buat 2 blog yang baru...so,koranng follow yer 2 blog yg saya baru buat ni...
Saya sajer jer buat blog tu.....menghilangkan rasa bosan..hehe...
Kkk....be serious Nik...No more laugh.....Be serious....K...serious dah ni...
Ni link blog saya yer...(yang saya ada)

Blog 1-(yang ini):http://wwwheygurlz-sunshinegurlz.blogspot.com/
Blog 2-(yang lain):http://niknizadsecrets.blogspot.com/

K,tu jer blog yang saya ada...korang follow yer...mungkiin saya akan bukak blog 1 je kot..kalau ada masa saya bukak blog ke 2 lak yer..insyaallah....
Blog ke 2 tu duk tgh nak menghias supaya cantikkk..........
Bubye....


« OLDNEW »