Entry Owner Affies
Percutian Bersama Dayana n Family
Thursday, 28 July 2011 // 2 comments

Salam,ok ni nak cerita ni pasal Dayana......Ok,sebenarnye Mama Dayana ada buat percutian pada bulan 12 ni kat pahang..Harga dier RM100 seorang....Memanng berbaloi lah kalau korang semua ikut kerana percutian ni 3 hari 2 malam dan ada banyak aktiviti2 yang sangat menarik seperti camping,tengok firefly,bbq dan banyak lagi lah....Yang best sekali pengangkutan disediakan dari Putrajaya sehingga ke tempat penginapan.....

Tarikhnya dalam perbincangan lagi sebab takot clash dengan aktiviti2 Dayana....Maklumlah kalau cuti sekolah memang Dayana buzy dengan shooting dan banyak lagi la.....Tempat penginapan tu mama Dayana akan booking dulu....Apa-apa update nanti saya akan bagitahu kat korang yer....Ikut jangan tak ikot...Guna duit raya yang korang akan dapat untuk bercuti ngan Dayana....hehe....

Insyaallah Nik akan tanya ibu n papa Nik untuk pergi bersama Dayana ni..Harap-haraplah diorang akan bagi...Korang pulak,jomlah......Mesti best!!
K,lah nak off dah ni.....Bubye

p/s Album Dayana tu beli jangan tak beli yer....



« OLDNEW »