Entry Owner Affies
Puasa
Thursday, 7 July 2011 // 0 comments

Salam,ni dah bulan Julai dah...Mmm,tinggal berapa hari lagi yer nak puasa???
Puasa sebulan lepas tu Raya(yahuu) 2 minggu selelaps itu UPSR......tu baru lah tak yahuuu....hehe....
Insyaallah saya akan buat yg terbaik nanti peperiksaan.....Ibu ada bagitahu 'Kalau Alongdapat 5A,Ibu bagi hadiah hari jadi along ataupun Netbook'..........
Huhu......Netbook!!!!!tunggu kedatanganku untuk membeli mu...cehh,,,,hehe....
Mm,saya nak sangat beli album Dayana....Mesti bestkan siapa yg beli album Dayana tu...takpe,saya akan kumpul duit and then bagitahu kat ibu n papa nak beli album ni...
Tapi,kalau ibu n papa tak bagi camne??...mm,harap2 ibu n papa bagi lah...insyaallah....
Eh,apasal asyik bercakap pasal Dayana jer ni??Sepatutnyer kena kat blog satu lagi....Ish3..takpelah.....
Ok,guys...nak off dah ni....Bubye...


« OLDNEW »