Entry Owner Affies
Your everything!!!!
Monday, 4 July 2011 // 0 comments

Salam,mesti korang tertanya-tanyakan apasal tajuk blog I kali ni,JIWANG sikit......hehe......
Sebenarnyer,kali ni I nak ceritakan tentang my BFF bukan Boyfriend Forever yer....Tapi Best Friend Forever.....
Korang ada BFF tak????Mesti korang adakan.....Bagi yang ada BFF ni kan,korang rasa BFF korang tu akan setia kat korang tak???Kadang-kadang timbul lah jugak persoalan sedemikian terutama bagi pelajar thn 6....Mereka akan tinggalkan kawan2 mereka untuk pergi ke sekolah menengah....
Mm,mesti sedihkan nanti...huhu.....Kadang-kadangkan,BFF kita ni ada banyak......Ada org tu BFF dia ada sampai 8....U all lak berapa????I 7 jer....hehehe.....Tapi,I tak tahu samaada diorang akan menganggap I ni BFF dia......
Korang ada fikir tak apabila nanti BFF korang akan tinggalkan korang......Dan BFF korang tu akan mencari BFF baru dan akan melupakan korang....korang ada berfikir camtu tak???
I selalu jer fikir camtu tau......Tu yg I hate sangat nak jadi murid thn 6 ni,kita akan berpisah ngan BFF kita......Dengan bukan BFF kita pon kita akan berpisah gak...huhu......
Tapi mujurlah kita ada facebook kan...tapi,kalau BFF kita takde facebook camne pulak???mesti korang rasa peningkan......
Senang2 kalau kita nak berinteraksi ngan BFF kita,kita guna jer telefon kan mudah....hehe....
I ada jugak berfikir yang nanti apabila I dah masok sekolah menengah,I n kawan2 nak buat 1 reunion...
hehe...mesti best kan.....
Dah lama dah impikan nak wat reunion.....Boleh jumpa ngan kengkawan.....huhu.....
Ok,nak update blog yg satu lagi.......bubye...




« OLDNEW »