Entry Owner Affies
*Bye uollz*
Saturday, 13 August 2011 // 0 comments

Mesti korang terkejutkan tengok entry blog Nik tulis Bye kat uollz semuakan....Nik bukannya nak pergi mana-mana....Cuma Nik nak bagitahu yangkemungkinan Nik akan bukak blog Nik selepas UPSR...Sorry guyzz....
Kalau Nik ada masa Nik akan post lah entry kat blog Nik ni...Don't worry...
Sepanjang Nik takde ni korang tolong jaga-jaga lah blog Nik ni eh..hehe...

Nik janji sejurus selepas UPSR Nik akan terus bukak blog ni dan post seberapa entry ayng mungkin bagi menggantikan entry-entry yang Nik tak post.......Nik takkan mungkir janjinyer......

p/s sorry entry kali ni pendek jer sebab mak Nik suruh Nik pergi baca buku..huwwaa....Byee!!

« OLDNEW »