Entry Owner Affies
Dulu-dulu punya cerita
Wednesday, 24 August 2011 // 0 comments

Korang dah tengok kan tajuk entry Nik kali ni....Haa,tajuk pada hari ni ialah Dulu-dulu punya cerita apa yang Nik merepek ni...Sejak bila Nik jadi camni?Is something wrong with Nik?Or selepas dia dapat 5A terus jadi camni...Nik,ko dah sewel eh?haha....for your information tajuk entry kali ni takde kena mengena ngan Nik dapat 5A....and one more thing that's very important.....Mari dekat-dekat..Nik nak berbisik kat telinga korang ni....
Sebenarnye NIK TAK SEWELLL LAH!!!haha...


Korang semua tak payah duk buat fitnah yang konon-kononnya Nik ni dah sewel...Bulan mulia ni jangan fitnah-memfitnah nanti kurang pahala puasa....hehe...ok,berhenti merepek.....Kita sambung tajuk entry kita hari ni...
Ok,Nik nak tanya korang..Korang ada tak kisah-kisah korang masa kecik-kecik dulu??Kalau korang ada apa lagi share lah....Nik pon ada gak....nak dengar??Eh,tak ingat korang mana boleh dengar....Nak baca??


Masa Nik kecik-kecik dulu Nik memang sukar Barbie Doll...ngeh3...(Pecah rahsia)Suka sangat sebab diorang cute..Tapi tu dulu,lepas Nik dapat adik lelaki Nik dah tak suka dah main Barbie Doll Nik lebih suka main ngan adik dan jaga adik(kakak yang prihatin kan Nik ni)dulu memang Nik suka sangat jaga adik tapi sekarang dah tak....Nik tak suka mana lah jaga adik sebab ia sangat membosankan(pecah rahsia gua)
Sekarang Nik lebih suka go out with friends Nik,berblogging,berfacebooking dan macam-macam lah...


Nik pon dah nak naik Form 1 next year...So,Nik rasa time ni lah peluang untuk Nik bersama ngan adik-adik n family....Nanti kalau Nik naik Form 1 'Selamat Tinggal wahai Blogger'....Apasal kita bercakap pasal Form 1 lak ni??Nape lah Nik ni sellau ajer tukar topik...Hello!!For your information this is my blog and this is my entry so why are you so busybody u just have to sit down and read my entry..Understood??
Apasal Nik hari ni marah semacam ajer??Agak-agaknya penyakit Sawan Nik dah kembali kot...haha


Sekarang Nik dah terbiasa ngan perangai lelaki sebab adik-adik Nik semuanya lelaki...huwaaaaa.......
Nik sorang jer pompuan....Calm Down,Nik......Sekarang Nik dah terbiasa ngan perangai lelaki,.....Contohnya Nik tahu apa kesukaan lelaki dan apa kelemahan lelaki....Haa,alang-alang dah tahu pasal lelaki ni Nik dah berpunya ke??For u uollz information i'm still single bingle ok....cehh....Don't ever ask that question again because i really hate boys coz their so annoying.....(kalau ada lelaki yang baca entry ni,sorry eh Nik gurau ajer)


Selalu kan kalau kita cakap pasal masa kita kecik-kecik dulu,rasa macam cepat kan sebab pejam celik pejam celik,tengok tengok dah 12 tahun....Sama lah macam puasa tinggal lebih kurang seminggu jer lagi untuk menyambut Hari Raya....memang tak sangka kan....Tapi nak wat camne the clock doen't wait for us.
It's just goes around and never stops(kecuali jam yang rosak)hehe....Do you ever feel what will happen in the future?Maybe we will success and maybe not....Juz one way to make we success we juz have to pray to Allah...That's the key of our success.....


P/S harap korang suka...follow erk....Love you!

« OLDNEW »