Entry Owner Affies
Giveaway By Atiqah Norazli
Thursday, 1 September 2011 // 0 comments

Sekarang ni Nik nak masok satu GA yang dibuat oleh Atiqah...Hadiah dier pon menarik gak...Nik rasa berminat ajer nak join contest ni sebab tengok hadiah dier yang menarik tu...


Syarat-Syarat
Korang kena menjadi follower blog Atiqah..Bagi yang belum menjadi follower blog Atiqah KLIK SINI
Lepas tu korang kena 'like' fan page Atiqah dulu..KLIK SINI
Korang kena buat satu entry tentang GA ni..Korang tulis camni 'Giveaway by Atiqah Norazli'
Paste banner yang kat atas dekat entry korang tu..
Paste hadiah-hadiah untuk giveaway di entry korang tu..

Hadiah-Hadiah
Tempat Pertama:Topup RM50
Tempat Kedua:Topup RM30
Tempat Ketiga:Topup RM10
Saguhati untuk 2 orang sahaja:RM5


p/s Join tau...Hadiah lumayan tu

« OLDNEW »