Entry Owner Affies
Tak habis habis lagi
Friday, 5 August 2011 // 0 comments

As u uollz know Apex n Elia putus tunang kan....Kesian gilerr...Tadi tengok blog Kak Elia,nak tengok entry dier yang lama-lama semasa 'hangat bercinta' ngan Apex....Memang romantik gilerr la beb...
Nik rasa macam segala kenangan manis Elia n Apex dahulu mungkin akan tersemat di jiwa mereka masing-masing....Try korang baca entry 'FahmiElia Story' memang omantik gilerr lah....Ada jugak Nik dengar orang lain suka Apex n Elia putus tunang,entah kenapa....Tapi Nik tetap sokong FahmiElia forever....Sepatutnya kita mendoakan penjaga gol Malaysia kita ni happy bukannnya bersyukur sebab dah putus tunang...

Yeah,i know sebahagian daripada kamu love Apex rite??Tapi pernah tak kroang sedar yang Elia lagi berhak berada di samping Apex....Yer saya tahu u uollz memang dah cinta gilerr dengan Apex kan....Bukan Nik nak masuk campur hal diorang tetapi kita sepatutnya bagi support kat mereka....Ok,i really really know that u uollz tak suka Elia....But apa salahnya kalau kita support dia....Dulu,bukan main lagi komen kat blog Elia kata 'I will always support u'...

Tapi lepas Apex n Elia putus tunang ni apasal takde orang support pon...Memang ada yang support tapi majoriti yang tak support lagi...Mungkin ada daripada korang semua ni 'berangan-angan' nak bercinta ngan Apex kan...Tapi try korang sedar dulu dari lamunan cinta korang tu...Yer Nik tahu mesti korang kata camni kat Nik 'ek eleh,dia tu asik-asyik cakap pasal Nizad bukan ke tu tengah lamunan cinta ke?'...Untuk pengetahuan u uollz yang Nik selalu post pasal Nizad tu sebab Nik minat dier bukan 'berangan-angan' nak bercinta ngan dier pon...

Ok,sekarang kita tutup hal 'FahmiElia' ni dulu...Kita cerita pasal menatang isteri ketua pasukan Singapura dulu...Ada ke patut dia panggil AmirulHadi dan Safee Sali sebagai monyet??Nik baca kat twitter..
Dia tulis camni '2 monkeys in the pitch!!!Bicycle kick konon!!!BOOOOOOO'
Jaga kau kalau aku jumpa kau habis badan kau aku kerat 18 keratan....Haha-ketawa jahat-...
Baik kau mintak maaf sekarang gak sebelum aku panggil 'security guard' aku pergi hentam kau..
Eh,aku ada security guard ke?hehe..

Singapura tu belum tentu lagi boleh masuk Piala Dunia....Nak kutuk-kutuk pulak...Kalau Singapura tak layak ke Piala Dunia kita ramai-ramai kutuk diorang pulak...Haa,baru padan muka korang.....hahahaha(ketawa jahat)...Eh apa ni jangan kutuk-kutuk nanti berdosa Raya dah nak dekat ni...Raya dah sekat ke??Setahu Nik kita bru jer 5 hari berpuasa..kah,kah,kah......Baru dapat kalahkan Malaysia sekali nak bangga dah...
Malaysia tu menang Piala AFF Suzuki tak bangga pon....

P/S mesti korang tertanya-tanya kenapa hari ni Ayat Nik skema jer...Nak tahu jawapannya korang tengok entry Elia yang lepas-lepas...

« OLDNEW »