Entry Owner Affies
Yeay,dah nak raya!!
Saturday, 27 August 2011 // 0 comments

Mesti hati rasa seronok kan kalau cerita pasal raya...Tinggal lebih kurang 2/3 hari jer lagi nak raya....Yang ni best sekali ni....Korang dah beli keperluan raya??Yer lah keperluan raya macam Baju Raya,Biskut Raya dan macam-macam lagi lah....Nik dah siap dah beli semua...Hehe...Yang paling Nik teruja ialah Nik dah beli sampul duit raya TRW...Hah?Ada ke?ade lah...Nik dah beli dah...Sape nak??Datang lah rumah terbuka Nik yer...


Macam mana bentuk sampul duit raya TRW tu?Korang nak tengok?Nah,hambeeekkkkk ni
Cantikkan...hehe


Cantik kan??1 packet tu RM3 dalam tu ada 10...Dikira murah jugak lah tu...Nik beli 3 packet so Nik ada 30 sampul duit raya TRW....Sebahagian nak bagi kat keluarga sebahagian  lagi nak bagi kat best frenz kat school iaitu GROUP FOREVER 9...hehe...


Baju raya korang tahun ni warna apa??Kalau Nik baju raya warna Koko+Oren....
Cantik gak baju tu...Nak tengok baju tu?Tunggu nanti selepas raya lah nanti Nik ambik gambar banyak-banyak and letak dalam blogger Nik ni...Mesti banyak orang jengukkan..(perasan jer)


Tapi mungkin selepas raya ni Nik takde masa kot nak bukak blog in sebab selepas raya tu Nik ada Gerak Gempur darir pagi sampai malam....huwaaa....letih tuu....Insyaallah Nik akan bukak blogger selepas UPSR...
Lepas UPSR nik jamin akan bukak setiap hari..ok?


P/S Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin...Kalau ada masa jemputlah ke rumah..hehe

« OLDNEW »