Entry Owner Affies
FB ahli Forever 9
Thursday, 22 September 2011 // 0 comments

Mesti korang tertanya-tanya kan semenjak 2/3 hari ni selalu post entry pasal geng Forever 9..kan?Haha...Masa Nik tengah dengar lagu 'Najwa Latif-Cinta muka buku' tu Nik tiba-tiba teringatkan geng Forever 9...So Nik berhasrat untuk share kat blg tentang FB ahli Forever 9 ni....Yess,semenjak dua menjak ni Nik tengah gila 'Forever 9'...Forever 9 is not a 'famous' geng but just a group of 9 Bestfriends(speaking ckit)...


Facebook Ahli-Ahli Forever 9

  1. Rodziinah Mat Zin-->Rodziinah Mat Zin(Shin Min Rin)
  2. Mahfuzah Hamizah Muhd Ariff-->Fuzah Mizah
  3. Ainun Ilani Zulkifli-->Ainun Ilani
  4. Nur Aiza Elisya Hasim-->Aiza Elisya
  5. Anis Munierah Yuswadi-->Are Nyz(Han Sun Young)
  6. Nik Putri Nurul Amirah Aizah Nik Fanizu-->Nik D'luvers(Nizad Ayub)
  7. Siti Nursyahidah Zahrah Mat Ali-->Ct Zahrah
  8. Nur Aina Izzatie Abd Aziz-->Eyna Starz
  9. Nor Hafizah Che Sanusi-->Nur E-zah


Sekarang korang dah tahu kan apa fb geng Forever 9??Alang-alang dah tahu tu,add lah geng Forever 9 ni..
Korang mesti dah tahu kan yang mana nama Nik dan apa nama facebook Nik kan??
Bagi yang tak tahu lagi cer korang tengok senarai Nama Fb Ahli Forever 9 tu...Yang mana satu nama panjang sekali??mm,yang nombor.6 kan??Yes that's me...hehe


p/s Nik cayunkk cangat kat diorang tu...Harap-harap nanti kitaorang naik Form 1 kitaorang takkan berpisah sampai bila-bila...Amin...

« OLDNEW »