Entry Owner Affies
Forever 9
Wednesday, 21 September 2011 // 0 comments

Nik tahu pasti korang semua tak tahu kan apa 'Forever 9'..Tak tahu??Meh sini Nik nak cerita tentang maksud 'Forever 9' tu....Nape bagi nama Forever 9??Takdew nama lain ke yang lagi best??


Forever 9 mempunyai 9 orang ahli...Haa,tu lah sebab kitaorang panggil 'Forever 9'..Ada paham??hehe...Nak tahu tak apa yang unik sangat tentang 'Forever 9' ni??Setiap ahli 'Forever 9' akan diberi nama samaran/gelaran masing-masing...Nama samaran apa eh??Best tak nama tu??Mm,Nik nak tanye korang kenal tak kumpulan Girls Generation/SNSD tu??Alaa,yang famous kat Korea tu....Mesti kenal kan...


Dari kumpulan SNSD tu lah kitaorang ambik nama samaran/gelaran bagi setiap ahli 'Forever 9'....Tapi,apasal ambik dari kumpulan SNSD??Nape tak ambik dari kumpulan Beast/Mblaq or kumpulan lain??Nak tahu nape??Kumpulan SNSD kan ada 9 orang,kumpulan kitaorang pon ada 9 orang....Ada paham??Sape ahli kumpulan 'Forever 9'??Apa nama gelaran diorang??Nik pasti semua nak tahu apa nama samaran/gealran bagi setiap ahli 'Forever 9' kan??Jom baca lagi!!
  • Rodziinah Mat Zin-Taeyeon-Leader-
  • Mahfuzah Hamizah Muhd Ariff-Jessica-Unnie 1-
  • Ainun Ilani Zulkifli-Sunny-Unnie 2-
  • Nur Aiza Elisya Hasim-Hyeo Yeon-Unnie 3-
  • Anis Munierah Yuswadi-Yuri-Unnie 4-
  • Nik Putri Nurul Amirah Aizah Nik Fanizu-Tiffany-Unnie 5-
  • Siti Nursyahidah Mat Ali-Soo Young-Dongsaeng 1-
  • Nur Aina Izzatie Abd Aziz-Yoon A-Dongsaeng 2-
  • Nor Hafizah Che Sanusi-Seo Hyun-Dongsaeng 3-
Sekarang korang dah tahu kan sape ahli Forever 9....Tapi mana Nik??Kalau otak korang bijak bestari mesti korang dah tahu yang mana satu Nik....Yang tu 'Lu Pikir Lah Sendiri'...Sape eh leader??Takkan nak panggil dengan nama tu??Takde nama gelaran yang lain ke??Leader 'Forever 9' adalah Yang Amat Berhormat Rodziinah Mat Zin,...Heheh...Nama gelaran lain adalah yang macam warna hijau tu...


Kumpulan 'Forever 9' ni unik sikit...Nak tahu tak nape kumpulan kitaorang unik??Ini kerana kumpulan kitaorang ada Visi/Misi/Moto tersendiri tau....Kumpulan/geng lain takde moto/visi/misi tersendiri...Sebab tu lah Nik kata yang 'Forever 9' ni unik....Nak tahu apa moto/visi/misi Forever 9??BACA LAGI!!


MOTO:Forever 9 the best!!

VISI:
  1. Takkan ada pegurangan,penambahan dan pertukaran ahli-ahli Forever 9 sebab Forever 9 tetap sama and takkan berubah sampai bila-bila
  2. Ahli-ahli Foever 9 kena jaga nama baik Forever 9 dengan teramat baik agar tidak menimbul gosip-gosip yang buruk tentang Forever 9
  3. Tiada pergaduhan akan berlaku antara ahli-ahli Forever 9....Ahli-ahli Forever 9 kena menjaga hati setiap pihak agar tidak menimbul apa-apa persengketaan
  4. Forever 9 tidak akan berpecah....Forever 9 will be still Forever 9
  5. Ahli-ahli Forever 9 harus bersikap sehabis baik dengan guru-guru dan murid-murid lain di sekolah dan akan dicontohi oleh semua orang..
MISI:
Ahli-ahli Forever 9 akan mencapai 5A dalam UPSR pada tahun 2011...Dan akan masuk sekolah asrama penuh yang terbaik di Malaysia...INSYAALLAH!!!


Untuk pengetahuan korang ada lah makhluk-makhluk Allah yang tidak mempunyai hati perut langsung mengutuk kumpulan Forever 9....Ada yang suka fitnah supaya Forever 9 akan berpecah tapi buktinya Forever 9 tetap berdiri teguh tanpa ada sebarang persengketaan...Ada jugak lah mulut-mulut puaka semua tu kata yang ahli-ahli Forever 9 ni Gedixx and Perasaan...Tapi kitaorang redha ajer


p/s Kalau korang kata yang Forever 9 ni gedixx or what Nik mempersilakan korang supaya jangan melangkah masuk dalam blog Nik ni

« OLDNEW »