Entry Owner Affies
Gua dah geram ngan dia ni!!
Friday, 30 September 2011 // 0 comments

Nik sekarang ni tengah Geram gilerr kat sorang ex-friend Nik ni..Masa firstly Nik kenal dia tu Nik rasa gembira lah sebab ada yang sanggup kawan dengan Nik..Tapi 2/3 tahun lepas semuanya hancur..Nik terpaksa putuskan tali persahabatan Nik dengan dia tu..Ini adalah kerana dia ni sangat Perasan,Over and banyak lagi lah...



Kalau orang lain rapat ngan mamat yang dia nak tu start lah dia dengan jelingan mata dia yang boleh membawa maut kepada orang...mamat tu tak nak kat dier tapi mamat tu nak kat orang lain...Kalau orang tak nak kat kita tu janganlah over sangat...Sit Down and juz shut up!!Dah lah dalam class dia yang paling bising sekali..Mulut dier tu takleh nak shut up langsong..


Korang nak tahu tak kalau sape-sape kawan ngan dier memang 100% dia akan mengumpat pasal korang..Nik dah kena..Dia mengumpat pasal Nik dan dia bagitahu kat salah satu geng Forever 9..Dah semestinyalah kawan Nik tu akan bagitahu kat Nik kan??Mulut dier tu memang mulut *****...Mengumpat jer kerja..Dan dier suka sangat buli orang lain...Kadang-kadang Nik ada gak kena buli ngan dier tu..Ada sorang kawan Nik ni asyik kena buli jer ngan dier ni..Nik kesian gilerr lah ngan kawan Nik tu and then Nik suruh kawan Nik tu melawan dier..


Beberapa kali kawan Nik tu lawan ngan dier(bukan lawan gusti yer tapi lawan mulut) akhirnya dier dah tak buli dah kawan Nik tu...Dier tu time dier susah baru nak cari kawan..Time dier senang hampeehhh...Korang nak tahu tak yang dier ni selalu marah orang lain tanpa menyedari kesalahan dier sendiri...Nik kadang-kadang geram gak dengan dier ni..Rasa cam nak tarik jer mulut dier tu tapi takleh sebab anak orang kan...Kalau die ni bukan anak orang dah lama dah Nik tarik jer mulut dier tu...


Geng Forever 9 dah memang benci gilerr dah kat dier..Kalau dier nak rapat dengan mamat yang dia nak tu,dia datanglah kat kitaorang...Kitaorang dengan tidak rela hatinya terpaksa menolong dierr atau tak dier akan bagitahu kat mak dier...Mak dier ngajar kat skool Nik...Tu lah senjata dier untuk menyuruh orang lain ikut segala perintah dier...Dia ingat yang dier ni 'Anak Raja' ke??Nak suruh-suruh orang ni??Aku nyesal gilerr dapat kawan macam ko ni...Bukan membuat aku bertambah senang tapi bertambah susah adalah....


p/s Sorry eh kalau Nik dah geram gilerr Nik akan tulis jer apa-apa...Nama orang-orang yang berkenaan Nik rahsiakan dahulu kerana private kan...Nanti kalau dia baca blog Nik ni hancur lebur Nik jawabnya...hehe

« OLDNEW »