Entry Owner Affies
Kim Hyuna a.k.a GF Yoseob
Friday, 30 September 2011 // 0 comments


Bagi peminat-peminat setia Yang Yoseob sekalian..Nik ada satu berita yang mungkin menyakitkan hati anda dan mungkin anda akan terus menangis sehingga 100 hari 99 malam...Kepada yang ada penyakit jantung anda diharapkan supaya tidak boleh membaca entry Nik kali ni kerana ia akan membawa 1001 penyesalan buat anda semua...Ini adalah kerana Yang Yoseob yang korang kagumi,yang korang cintai dan yang korang sayangi sudah mempunyai seorang GIRLFRIEND...Diulangi mempunyai seorang GIRLFRIEND..


Girlfriend Yoseob tu memang cantik,langsing,tinggi dan lain-lain lagi..Kalau anda semua menengok gambar-gambar Girlfriend Yoseob ni pasti korang memahami mengapa Yoseob memilig dier ni dan bukan memilih anda..hehe...Girlfriend Yoseob ni asal dari Kumpulan 4 Minute yang sekarang famous dengan lagu Heart To Heart..Nik pasti korang semua dah dengarkan lagu tu...Best kan??Tanpa membuang masa jom kita tengok gambar-gambar Girlfriend Yoseob ni...







Dah kenal dah sape Girlfriend Yoseob??Apa tak kenal lagi??Takkan tak cam kot sape dier...Ok lah..Biar Nik bagitahu eh...Girlfriend Yoseob adalah Kim Hyuna

p/s Cari kat Mr.Google jer semua ni

« OLDNEW »