Entry Owner Affies
Mega Giveaway By Yana,Arisa & Hanani
Friday, 23 September 2011 // 0 comments

Hari ni Nik nak sertai satu giveaway yang dianjurkan oleh tiga Trio yang tomei-tomei dan baek-baek belaka iaitu Yana,Arisa dan Hanani....




Ok,kat bawah ni list yang sponsor contest ni...

  • Afifah Farhan-Keychain Sarawak 3 dan Doodle 1-


  • Fana Logitech-Edit Full Blog-


  • Olin Jamaludin-3 Accesories Gelang Tangan-


  • Yana-Header 5-


  • Hanani-Edit Full Template Blog-


  • Nur Syazwani-Necklaces Garden 3 dan Contact Lens/Wajib Like Page-


  • Arisa Dania-Header dan Edit Full Blog-


  • Fatin Nabillah-Topup RM20-


  • Miela Cjey-Topup RM15-


  • Farahin-Edit Full Blog-


  • Cik Dil-Doodle 2 Girl dan 2 Boy-


  • Scha Dayanti-Header 2-


  • Na Niena-Topup RM18-


  • Qay Shahimi-Header,Opening Notes dan Gif Photo As Request By The Winner-


  • Rara Tan-Doodle as request-


  • Cik Zetty-Doodle Couple-


  • Lovelyfashion Stuff-3 Helai Baju-


  • Yana Elyana-Header 1 dan Promote Blog For 24 Hours-


  • Nurhusna-2 Header Ada Hover-


  • Fiqah Yassin-Edit Blogskin-


  • Apit-Doodle-


  • Nurul Sarah Izzati-Doodle Bertudung-


  • Anis Athia-Shawl dan T-shirt For Boy RM20 Setiap Satu-
  • Nadhirah Izzati-2 Header-
  • Ezral Ghazali-Typhographic Header,Typhographic Profile Picture dan Typhographic Quotes Upon Requests-
  • Korean Darsha-1 Top,1 Dress and 1 Legging-
  • Ain Fadhillah-Banner-

Amacam??Sebenarnye ada lagi beberapa orang yang ingin sponsor tapi belum Comfirm lagi...Semakin banyak orang menyertai contest ni semakin banyak lah hadiahnya...hehe...Tunggu!!Nik belom habis lagi...Dalam setiap contest wajib ada 'Syarat-Syarat'..Kalau takde tu memang tak sempurna lah contest tu..:)

Syarat-Syarat
  1. Follow blog Yana,Hani dan Arisa(Tak wajib tapi lebih senang follow untuk mengetahui apa-apa information tentang contest ni)
  2. Follow/like page sponsor-sponsor diatas!(Kalau baek follow/Like lah yea)
  3. Tag 3 orang kawan korang an makesure yang diorang tahu pasal contest ni(Lebih pon takpe)
  4. Buat entry bertajuk 'Mega Giveaway By Yana,Arisa & Hanani
  5. Linkkan ke blog Yana dan gamkan ke entry Yana(Yana jer Arisa dan Hanani tak payah)->Blog Yana<-
  6. Letakkan banner dan linkkan..:)
  7. Sertakan juga list sponsor(Wajib dibuat)

Cara-Cara Nak menang
Comel->Blog mestilah comel...Dengan tema yang comel dan sesuai dengan blog dan warna tersendiri dan blog mestilah comel...hehe
Kemas->Tulisan tu janganlah tukar ke font Udamojial ke apa ke...Series,susah orang nak baca tau..Lebih senang font Verdana,Calibri dan Terbuchet.
Colourful->Blog yang nampak warna-warni dengan ton warna yang sesuai dan sedap mata memandang tapi bukan CROWDED



                                      :Nik nak ajak:
                            
                                          Are Nyz
                                            Izzah
                                                       Uzma

« OLDNEW »