Entry Owner Affies
Mintak maaf lerhhhh
Friday, 16 September 2011 // 0 comments

Sekarang ni Nik nak cerita sikit pasal seorang makhluk Allah yang Nik memang 100% tak suka...sekarang ni masih lagi bulan Syawal,so bukan ke sepatutnya kita saling bermaaf-maafan dan tidak lagi ada sengketa antara orang lain...Betoll tak?


Nik tahu mesti korang kata yang Nik ni busybody and all kan?For your information Nik tak busybody cuma Nik nak suruh dia tu mintak maaf kat Kak Elia ajer....Tu pom takleh ke??Memang mulut puaka lah dia ni...Korang tahu tak siapa??Sebelum Nik tunjukkan sepuaka mana mulutnya itu,Nik nak tunjuk sesuatu yang mungkin korang akan benci...->KLIK SINI<-


Dah tengok link yang Nik bagi??Sakit hatikan kalau tengok page tu??Tu baru ajer sikit rasa sakit hari tu,try korang tengok ni ->KLIK SINI<- ..Amacam?sakit hati kan...Nik mintak sangat-sangat lah yang pembuat blog tu berhenti buat camtu...Nik tahu kau benci kat Kak Elia kan...Kalau benci pon jangan lah sampai buat kat blog camtu...Blog tu bukan kita sorang jer boleh baca tapi 1 dunia tau...


Yang page tu takpe lagi sebab tak kutuk Kak Elia sangatkan....

p/s I'm not a busybody..k?If u think i'm a busybody don't read this entry

« OLDNEW »