Entry Owner Affies
UPSR dah habis!!
Thursday, 15 September 2011 // 0 comments

Seperti yang korang semua tahu kan UPSR dah tamat pukul 4.00 petang pada 15 September...Itu maknanya muurid-murid tahun enam dah merdeka lah!!!Ni part yang Nik suka ni...Lebih kurang 2 minggu Nik tak bukak fb ada 26 friend requests???Famous sangat ke Nik ni sampai korang semua nak add Nik ni hah??Nik accept semua friend requests yang korang hantar tu sebab Nik kesian lah kat korang sebab korang letih-letih add Nik sebagai friend and then Nik tak accept....Mesti korang kata Nik ni sombong kan...


Nik taknak lah nanti korang kata Nik ni sombong lah camni lah camtu lah....Korang suka tak kalau ada orang cakap tu kat korang??Mesti tak kan....Lagipon,Nik suka lah kalau accept friend request daripada korang semua sebab kita boleh eratkan silaturrahim dan kita boleh gak berkenalan kan....Boleh tambah kawan-kawan baru...betoll tak??Lebih ramai kawan yang kita ada,lagi mesra lah kita ngan dier.....Nik tak kisah sape yang add Nik tu D'luvers ke,friends kat skool ker atau yang tiada kaitan ngan Nik pon Nik kan accept gak....Don't Worry Be Happy....hehe


Korang ingat tak janji Nik yang Nik akan post entry banyak-banyak??Nik kata nak post entry lepas UPSR kan...Haa...Nik nak tunaikan janji Nik lah ni...Insyaallah,Nik akan post 2/3 entry dalam satu hari....(Semangat berblogging ni)...Jangan risau Nik akan tunaikan janji Nik tu...Mulai hari ni Nik akan start buat banyak-banyak entry buat tatapan peminat blog Nik...Haha....Perasan lah Nik ni kan..macam lah ada yang ingin menjadi peminat blog Nik ni yang hodoh...Lain lah kalau blog Nik macam blog Kak Elia,Kak Lyssa ataupun Kak D'ya....Mesti best kan kalau kita ada banyak followerss....


p/s bagi yang tak tahu lagi fb Nik apa KLIK SINI ...Kalau ada masa terluang,add lah fb Nik tu...Nik akan accept nyer kalau korang add.....

« OLDNEW »