Entry Owner Affies
A few questions for you guys
Friday, 7 October 2011 // 2 comments


Nik nak tanya korang a few questions and korang kena jawab sejujur-jujurnya kepada Nik...

Questions:
1)Agak-agak korang blog Nik ni membosankan dan have no ideas to create any entry??
2)Do you think Nik ni Poyo,Gedikk,and berlagak pandai BI??
3)Korang rasa blog Nik ni takde orang nak jenguk ke??



Tu jer quetions yang Nik ingin tujukan kat korang...Korang jawab kat Shoutbox or kat comment...k??^_^..Nik harap sesangat korang dapat jawab dengan jujur sebab kadang-kadang Nik tanya questions kat orang,mesti orang kata Nik ni Baik,Rajin and all...Jangan tipu Nik semata-mata nak teguhkan persahabatan kita..Nik tak suka ditipu..k?


Nik harap korang faham sangat-sangat apa yang Nik maksudkan tu..Sebab sekarang ni Nik memang tersangatlah memerlukan jawapan-jawapan korang tu...Sebab Nik tengok kan kebanyakan orang yang Follow Nik tu kadang-kadang tak layan langsong blog Nik...Diorang macam nak suruh Nik follow blog diorang jer...huhu


p/s Remember Nik need the answers from your truly heart and not from your lie

« OLDNEW »