Entry Owner Affies
Vacation With Dayana Amerda
Saturday, 15 October 2011 // 0 comments


Korang dah tahu dah ke yang Dayana nak buat vacation kat Cherating,Pahang...Dah tahu dah kan...Yang dah tahu tu korang duduk diam-diam dan bagi peluang kat yang tak tahu lagi ni...ok??hehe....Ni ada sedikit informasi tentang Vacation with Dayana Amerda ni...


Tempat masih dalam perbincangan...Sesiapa yg berminat boleh la inbox atau komen di note ini..Bayaran hendak di buat selewat lewat 30 hb oktober..Semua aturcara akn di handle oleh production Razman ent n Zzum ent di sana nanti..Surat kebenaran ibu bapa akn di email selepas membuat pembayaran..


Pd yg tinggal di luar kawasan Purajaya,inisiatif sendiri untuk datang berkumpul di sini..Mungkin mak ayah boleh hantar ke tempat berkum
pul..Mana yg ade kawan2 dr satu tempat boleh la saling berhubung dan pakat untuk datang sama3..

Aturcara di atas mungkin akn berubah mengikut cuaca dan keadaan semasa berada di sana..Apa yg kami boleh katakan,memang enjoy..Sapa yg tk Join memang rugi..


Aturcara percutian bersama Dayana..sepanjang 3 hari 2 malam..


Majlis gemerlapan Impian yg satu Bersama Dayana..13-15 Disember
3 hari 2 malam
Bayaran 150.00 seorang

Day 1

12.00 Tgh - Pendaftaran semua peserta...
12.30 Tgh - Makan tengah hari..
4.30 Ptg - Minum petang.,sessi bertemu peminat dr Kuantan..( ada jualan CD Dayana n merchandise Dayana )
7.45 Mlm- Makan malam..
8.00 Mlm- Acara bersama peminat ( tepi pantai )
8.10 Mlm- Soal jawab dan kongsi pengalaman bersama Dayana..( acara bersama peminat )
8.45 Mlm - Karaoke..( pertandingan atau suka2 )
12.00 Mlm - Acara tamat / acara bebas..

Day 2

8.30 PG - Makan pagi..
9.30 PG - Permainan pantai bersama peminat ( Fun game )
12.00 tgh-Makan tgh.....
2.30 PTg- Permainan persahabatan ( harta karun )
5.00 ptg - Acara tamat
7.40 Mlm- Pendaftaran peserta dan jemputan ( untuk meraikan Bday Dayana n Celeb Mini Album D )
8.00 MLM- Ketibaan Dif2 jemputan Dato/Datin
8.10 MLm-Bacaan doa..
8.20 Mlm- Ucapan dr Dayana dan VVIP..( Merasmikan Mini Album Dayana n majlis makan malam )
8.40 mlm- Menyambut Ulangtahun Dayana bersama peminat..( cutting cake )
8.55 Mlm- Jamuan makan malam di mulakan
9.10 Mlm- Persembahan Tarian atau nyanyian dr Fans2 D...( kena cari sapa yg berbakat dan minat membuat persembahan )
10.10Mlm- Persembahan Dayana..
10.45 Mlm - Penyampaian hadiah game2 pantai..
11.10 Mlm - Acara bebas..

Day 3

9.00 Pg - Makan pagi
10.00Pg- Bertolak balik ke KL

Pada yg tidak berminat menyertai vacation terutama skali yg tinggal di kuantan pahang dan ingin Dinner pd Malam gemerlapan bersama Dayana bayaran akn di kenakan sebanyak RM 120.00 seorang..Sapa2 yg berminat boleh inbox saya..

Keselamatan sepanjang berada bersama kami akn kami pantau dr semasa ke semasa..Pd yg tinggal di kawasan pantai timur tp ingin menyertai Makan malam bersama Dayana boleh la beli table atau dapatkan info2 dr saya..Saya akn update dr semasa ke semasa..Dan juga yg tinggal di kawasan pantai timur yg ingin join percutian ini,boleh la pergi terus ke tempat percutian..Harganya 130 untuk seorang ...Segala perkembangan akn saya update dr semasa ke semasa..
Sekian terima Kasih..





Amacam??Bestkan??Memang berbaloi lah kalau korang pergi sini sebab harga pon murah,pengangkutan,makan dan minum pon disediakan...And ada beberapa pertandingan yang akan berlangsung..Korang boleh dapat hadiah!!




p/s Sekarang ni Nik dalam usaha untuk membodek mak n ayah Nik untuk pergi vacation dengan dayana amerda..hehe

« OLDNEW »