Entry Owner Affies
Tomorrow is a big day...
Wednesday, 16 November 2011 // 2 comments


Sepertimana yang korang semua tahu kan...Esok ialah 17 November 2011..Hari Khamis..And korang tahu tak hari apa tu??*thinks* Urmm..Hari lahir Nik kot??Huhu..Untuk pengetahuan follower/pembaca blog Nik hari lahir Nik pada 18 Mei 1999 lah!!Maknanya esok bukan hari lahir Nik..Urm..Kalau bukan hari lahir Nik hari apa??


Nik bagitahu korang eh...Esok keputusan UPSR diumumkan!!!*shock* yeah!!You all tak tersalah baca..Esok keputusan UPSR diumumkan..cepatkan masa berlalu tengok-tengok esok dah nak ambik result..Huhu..harap-harap lah keputusan cemerlang sebagaimana tuannya...haha..Perasan lah Nik ni..Nik nak mintak satu pertolongan jer dari korang semua ni...Memang senang gilerr ni sementara masa masih ada..


Nik nak mintak tolong korang doa kan nik supaya dapat keputusan yang cemerlang...Tu pon kalau korang sudilah..Kalau korang tak sudi pon takper..Nik faham..Hehe..Esok adalah hari penentuan siapa akan menang dan siapa akan kalah pada peperangan di dewan peperiksaan pada 13,14 dan 15 September baru baru ini...


Cikgu nak umumkan keputusan UPSR jam 12 tengahari..So,sebelum cikgu nak umumkan tu geng-geng Nik dah ada plan...Geng Nik lah takkan tak kenal kot..Geng Forever 9 a.k.a F9..hehe..Esok kitaorang akan buat pertukaran hadiah sesama F9...And lepas tukar hadiah tu kitaorang nak buat party sikit ONLY FOR F9...Yeah!Kitaorang nak privacy sikit sebab kalau kitaorang buat party or what mesti ada yang datang and nak jugak kek or what..


Party tu kita buat secara senyap-senyap...Tak nak bagitahu orang lain tahu kan..hehe...Kenalah buat party sikit sebab hari last school kan...kena lah bergembira dahulu...Nanti kena berpisah ngan kawan-kawan..sedihnyer...Walaupun F9 akan berpisah tetapi talian persahabatan kitaorang takkan terputus begitu sahaja..Yeah!Nik sayang sangat-sangat kat F9...Sayang Nik kat F9 memang tak terkata..


Geng-geng F9 dah buat baik dah ngan Nik selama ni so Nik rasa ni lah masanya untuk membalas jasa baik diorang tuh..Senang jer nak cam diorang ni..

Keistimewaa Ahli Forever 9

  1. Rodziinah Mat Zin   Dia pandai berpidato
  2. Mahfuzah Hamizah  Dia pandai berkata-kata
  3. Ainun Ilani               Dia yang paling ceria
  4. Nur Aiza Elisya       Dia yang paling ganas
  5. Anis Munierah        Dia selalu cakap pasal Kim Myungsoo/L
  6. Nik Putri Nurul       Dia nothing special sangat
  7. Nur Aina Izzatie      Dia selalu cakap perkataan 'Bodak' yang maknanya kurang difahami
  8. Siti Nursyahidah      Dia selalu posing cam ala-ala orang Korea
  9. Nor Hafizah            Dia boleh dikatakan bijak and selalu bercakap


Haa,tu lah F9..amacam menarik kan?Yeah!diorang semua memang terbaekk except yang no.6 tu..hehe..Kalau Nik ada masalah or what Nik pasti akan beritahu diorang..Kadang-kadang masalah Nik yang kecik sekecil kuman tu telah dibesarkan sebesar gajah..Diorang memang ambik kesah..Diorang ni cam adik beradik Nik jer semuanyer...Kitaornag memang rapat...


p/s Forever 9 tetap Forever 9...Esok tetap esok..Ia tetap akan terjadi..Doakan Nik selalu eh..Pai Pai

« OLDNEW »